top of page

Mijn referenties...

Elsa.jpg
Noreen.jpg
Loraine.jpg
Martijn.jpg
Henrieke.jpg
Yolanda.jpg

Aalberts advanced mechatronics | Mogema BV

Enthousiast, gezellig en vakkundig. Dat is Monique!
Monique is echt onderdeel van het team, ook als interim. Altijd vrolijk, vol met energie en enthousiasme en dat weet ze ook op een ander over te brengen. Een super fijne collega die erg gewaardeerd wordt!

 

Sanne Huijser - van de Beek

Human Resources & Communications Manager 

AWL-Techniek

Met Monique in het team hadden we niet alleen een oude rot binnengehaald, maar bracht ze ook veel enthousiasme en kennis mee. Ze weet een project met beide handen aan te grijpen, op te pakken en succesvol af te ronden. Ik wist wat ik aan haar had, ze is loyaal en ze stelde nooit teleur. Tot slot, Monique houdt van aanpakken, maar ook van de gezelligheid.

 

Elsa Louwerse

Team Leader Marketing & Communication 

AWL-Techniek

Monique is een zeer fijne collega waarbij je niet door hebt dat ze interim is. Ze is écht onderdeel van het team. Monique weet van aanpakken en door haar positieve energie weet ze de organisatie te enthousiasmeren. Erg prettig samenwerken!

 

Noreen Bruijnes

Communication Professional

Livio

Monique is een ware taalkunstenaar! Snel, kundig en met een tomeloze energie! Ondanks de ingewikkelde en hele specifieke onderwerpen op het gebied van ouderenzorg, was Monique in staat om in een paar uur tijd geweldige content te schrijven. Daarnaast is ze ook nog eens ontzettend gezellig en fijn om mee samen te werken. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking en raad haar met groot enthousiasme aan!

Loraine op den Brouw-Nijhuis
Digital Marketeer

Marketing & Communicatie

Afdeling Cliëntbeleving

Thuasne Benelux

In 2019 en 2020 heeft Monique ons marketingteam versterkt.

Een zeer bijzondere persoonlijkheid die resultaatgericht werkt en daarnaast veel sfeer in het bedrijf brengt.

 

Voor Thuasne heeft zij o.a. een apothekerbrochure ontwikkeld, een orthese klapper, een presentatie informatiemap voor compressie, beurswanden ontworpen, interviews afgenomen, (web)teksten geredigeerd en was ze verantwoordelijk voor social media.

 

Een echte allround marketing en communicatieprofessional, waarmee het zeer prettig samenwerken is. Voor iedereen in het bedrijf een enthousiaste collega, sparringpartner en zeer secuur in haar werk.


Afspraak is afspraak en ze mist geen deadline.

Martijn van Eesteren

General Manager Benelux

Monuta Holding

Monique is een super energieke collega die zich snel materie eigen maakt. Ze is hongerig, leert snel en weet zich snel te voegen in een nieuwe werkomgeving en aan verschillende collega’s. Ze staat altijd voor je klaar en is de hartelijkheid zelf. Alle werkzaamheden en uitdagingen worden voortvarend opgepakt en netjes afgerond. Daarnaast kent de de Duitse taal voor Monique geen geheimen! Monique staat voor: Afspraak = Afspraak. Denken en doen, met oog voor detail. Kortom, een wervelwind met inhoud!

Henrieke van Dam

Brandmanager & Strategisch Communicatieadviseur Corporate Marketing en Communicatie

Monuta Holding

Monique heeft van februari – augustus 2018 de (interne) communicatieadviseur van Monuta, tijdens haar zwangerschapsverlof, vervangen. Binnen de afdeling Corporate Marketing & Communicatie was zij gedurende deze periode aanspreekpunt en verantwoordelijk voor alle interne communicatie. Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit het ontwikkelen van diverse uitgaven van ons personeelsmagazine, het bijhouden van intranet, de begeleiding van soms interne complexe projecten en de introductie van onze nieuwe CEO in de organisatie. Afhankelijk van het doel van haar opdracht, vertaalde zij deze naar de meest geschikte middelen zoals digitale nieuwsbrieven, vlogs, blogs, posters of een event.

 

Monique is een vrolijke en fijne collega die zich gemakkelijk en snel aanpast aan haar nieuwe werkomgeving en nieuwe collega’s. Altijd bereid een ander te helpen of van advies te voorzien. Klussen worden door haar voortvarend opgepakt en afgerond. Haar enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk voor de mensen om haar heen en geven het vertrouwen dat je klus bij haar in goede handen is.

 

Yolanda Wouters

Manager Corporate Marketing en Communicatie

Wil je meer referenties lezen? Klik dan hier
 

bottom of page