top of page

Bij mij kun je terecht voor…

MoniqueVanVliet_RZeemering_web-3266_edit

Testimonials

A2Z Communication is een specialist als het gaat om het afnemen van testimonials bij jouw klanten. Wie kan er nu beter vertellen waar je goed in bent dan jouw eigen klanten? Met een testimonial vergroot je de betrouwbaarheid én geloofwaardigheid van jouw bedrijf en wie wil dat nu niet?

 

Interimwerkzaamheden

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning op de communicatieafdeling? A2Z Communication is je graag van dienst. Zowel voor een korte of langere periode. Als allround communicatieprofessional ben ik breed inzetbaar. Meer weten? Ik deel je graag mijn referenties.  

Events

Heb je een event of (internationale) beurs op je programma staan en kun je daar wel wat extra hulp of advies bij gebruiken? Het zijn namelijk dé momenten waarop je jezelf kunt laten zien. A2Z Communication heeft ruime ervaring in het (mede)organiseren en (online)hosten van events en beurzen. Van uitnodiging, stevig draaiboek tot floormanager, A2Z helpt je hierin graag. 

 

(Online) Communicatieadvies

'Hoe bereik ik mijn doelgroep(en) zowel on- als offline? En hoe kan ik mijn boodschap met resultaat overbrengen?’ Herken je je in deze vragen? Of heb je een ander vraagstuk op communicatiegebied? Ik adviseer je graag en geef on- en offline handvatten, zodat je in contact komt met jouw doelgroep. Naast communicatieadvies kan ik ook de uitvoering van de strategie van A tot Z uitvoeren.

bottom of page