top of page

Mijn naam is Monique van Vliet en ik werk sinds 2016 als zelfstandig communicatieprofessional onder de bedrijfsnaam A2Z Communication. De naam zegt het al… communicatie van A tot Z, ik regel het met een glimlach van oor tot oor! 

 

Ik zit al ruim 28 jaar in het vak en heb brede ervaring opgedaan bij nationale en internationale bedrijven. Je kunt mij het beste omschrijven als een gedreven, hardwerkende, loyale, enthousiaste vrouw die uitdagingen niet uit de weg gaat.

 

Motiveren, organiseren, creatief, passie voor schrijven, betrokken, sociaal, hands-on mentaliteit en oog voor detail, dat ben ik in een notendop. Of het nu gaat om de PR, (interne) communicatie rondom complexe projecten binnen (grote) organisaties. Of het afnemen van interviews/testimonials, het organiseren van een groot (inter)nationaal event, niets is mij meer vreemd. Daarnaast spreek ik vloeiend Duits en Engels vanwege mijn buitenlandse ervaringen.

Ik wil mijn klanten ontzorgen en er toe doen!

Ik woon in Dronten samen met mijn man Thomas. Werken doe ik vanuit huis of bij de opdrachtgever.

Afspreken?
Wil je mij beter leren kennen? Bekijk dan ook eens dit interview, gemaakt naar aanleiding van mijn bijdrage aan het boek LEFWIJF, van Lucinda Douglas in 2020.

 

Genoeg gezien en wil je afspraak met mij maken? Ik stel me ook graag persoonlijk aan je voor. Je kunt mailen naar monique@a2zcom.nl of bellen op 06 3741 9896. Wie weet, tot ziens!

Even voorstellen…

MoniqueVanVliet_RZeemering_web-3272.jpg
bottom of page