Een korte introductie 

Ben je op zoek naar een uitvoerend communicatiebureau dat jou kan helpen om jouw marketing, communicatie en/of PR vraagstuk tot een succesvol resultaat te brengen? Dan ben je bij A2Z Communication aan het juiste adres! De naam zegt het al, alles van A tot Z wordt bij A2Z Communication geregeld.

 

Wie ben ik? Ik ben Monique van Vliet, een echte (interim) marketing-  en communicatieprofessional die van vele markten thuis is. Ik word gedreven door mijn passie voor het vak en heb de ambitie om overal iets moois van te maken. Ik overzie de grote lijnen, ben in staat op alle niveaus (mee) te praten en houd van projectmatig werken. Ik geloof in ‘learning by doing’ en ben een echte teamplayer. Samen bereik je meer!

 

Ik heb ruime ervaring opgedaan bij diverse werkgevers en opdrachtgevers. Ik heb veel nationale en internationale beurzen georganiseerd. Spreek vloeiend Duits en Engels, dankzij mijn buitenlandse ervaringen. Ik heb successen geboekt in B2C en B2B marketing. Daarnaast ben ik creatief en accuraat bij het maken en ontwerpen van onder andere brochures/flyers, huisstijlhandboeken en ander divers drukwerk. Ik schrijf graag én vlot, heb kennis en ervaring van de diverse social media kanalen, het schrijven van testimonials en ik ben daarnaast zeer commercieel en gedreven.

A2Z Communication

Golfresidentie 39

8251 NK Dronten

Nederland

T. +31 6 37 41 98 96

E. monique@a2zcom.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2021 - A2Z Communication
 

IBAN NL82RABO0319461483

BTW nr NL160289282B01
KvK 65144635